Doubt Konusu ve Oyuncuları

Doubt | Such a Close Traitor | 이토록 친밀한 배신자
Tür: Aksiyon, Gerilim, Gizem, Psikoloji
Oyuncular: Han Suk Kyu, Han Ye Ri, Chae Won Bin, Oh Yun Soo

Doubt Konusu:

Kore’nin en iyi profilcisi olan Jang Tae Soo ( Han Suk Kyu ) bir cinayet olayını araştırırken kızı Jang Ha Bin’in (Chae Won Bin), bir sırrını keşfederek çelişkiye düşmesini konu almaktadır.

Karakterleri :

Jang Tae Soo (Han Suk Kyu),Güney Kore’nin en iyi profilcisidir. Kendini kızına adanmış bekar bir babadır. Profilleme kavramının henüz bilinmediği bir zamanda suç davranışı analizi alanında kariyer yapmayı seçmiştir. Bu durum ona polis teşkilatı içinde eşsiz bir saygı ve güven kazandırmıştır. Ama beklenmedik bir olay mesleki inançlarını zorlamıştır. Çok sevdiği kızını korumak amacıyla gerçeği ortaya çıkarmak için mücadele eder.

Lee Eoh Jin (Han Ye Ri), polis memurudur. Jang Tae Soo’nun ekip lideri olduğu Suç Davranışı Analizi ekibindedir. Birleşik Krallık’ta suç psikolojisi okumuştur. Her daim duygulardan çok gerçeklere ve insanlardan çok olaylara öncelik verir. Jang Tae Soo’yu rol modeli olarak görür. Ancak bir şeyler saklıyor gibi görünmesinden şüphelenir.

Jang Ha Bin (Chae Won Bin), Jang Tae Soo’nun biricik kızıdır.  Dışarıdan sıradan bir lise öğrencisi gibi görünmektedir. Fakat babası Jang Tae Soo gibi, insanların zihinlerini dikkatle gözlemleme ve okuma konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahiptir. Her şeyden önce, genç kız babasının hayatını tamamen sarsacak bir sırrı saklamaktadır.

Yoon Ji Su (Oh Yun Soo), Jang Tae Soo’nun eski eşi ve Jang Ha Bin’in annesidir.

Doubt Hakkında Bilgiler :

Yönetmen: Song Yeon Hwa
Senarist: Han Ah Young
Yapımcı: MBC
imdb: –
Bölüm Sayısı: 10
Yapım Yılı: 2024
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2024 – 9 Kasım 2024
Yayın Günleri ve Saati: Cuma, Cumartesi
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

 


Merhaba, bizi Instagramda takip etmeyi unutmayın: @koredizi_askina