A Virtuous Business Konusu ve Oyuncuları

A Virtuous Business | 정숙한 세일즈
Tür: İş, Komedi, Hayat
Oyuncular: Kim So Yeon, Kim Sung Ryoung, Kim Sun Young, Lee Se Hee, Yeon Woo Jin

A Virtuous Business Konusu

Kırsal bir köyde 1992 yılında geçim sıkıntısı çeken, . ‘Bangpan Sisters’ olarak anılan dört kadının kapı kapı dolaşarak o zamanlarda bir tabu olarak görülen yetişkin ürünlerini satmaya başlayarak eğlenceli anlar yaşamalarını ele almaktadır. Zamanlarının ötesinde düşünen bu kadınlar çiftlerin gizli dünyasına sağlıklı bir enerji getirerek bağımsızlıklarını kazanır ve birlikte büyürler.

Oyuncuları

Han Jung Sook (Kim So Yeon), ev hanımıdır. Yerel bir güzellik yarışmasında ikinci olur ve sevdiği kişi ile evlenir. Mütevazi ve sıradan bir yaşam sürer. Ama maddi olarak zorlanır. Sadece bir oğlu olmasına karşın ona çanta bile alamaz ve kirasını ödemekte zorlanır. Bu dururm karşısında aklına bir fikir gelir. Pazarlama ve satış konusundaki yeteneğini ithal yetişkin ürünlerini satmakta kullanır.

Oh Geum Hee (Kim Sung Ryoung), zengin ve prestijli bir aileden gelmektedir.  Üniversiteden mezun olur ve ailesinin istediği kişiyle evlenir. Eşinin memleketi olan Geumje’ye taşınır. Burada sıkıcı bir hayatı olduğunu düşünür. Tam o esnada önceden hizmetçisi olarak çalışan Han Jung Sook’a katılır. Ve ikili ürün pazarlamaya başlar.

Seo Young Bok (Kim Sun Young),  dört çocuk annesidir. Eşiyle mutlu bir evliliği vardır. Ama evi geçindirmekte zorlanmaktadır. Tek bir odada altı kişilik ailesi ile yaşamaktadır. Fakir yaşamından kurtulmak için kapı kapı dolaşır. İthal yetişkin ürünleri satmaya başlar.

Lee Joo Ri (Lee Se Hee), evini köyde işlettiği güzellik salonu ile sağlayan ve oğlunu tek başına büyüten bekar bir annedir. Sıkıcı hayatından kurtulmak için diğer kadınlar ile beraber satış yaparak hem cinslerine destek olur.

Kim Do Hyun (Yeon Woo Jin), zengin bir ailenin çocuğu olarak Güney Kore’de yetişmiştir. Amerika Birleşik Devletleri’nde Ivy League okulundan mezundur.

Memleketine döner ve  Geumje’ye taşındıktan sonra Geumje Polis Karakolu’nda polis olarak çalışmaya başlar. Bu bölge ile bir bağlantısı yokmuş gibi görünür.  Ancak  herkesten sakladığı bir sırrı vardır.

A Virtuous Business Hakkında Bilgiler :

Yönetmen: Jo Woong
Senarist: Choi Bo Rim
Yapımcı: jTBC, Netfix, Tving
imdb: –
Bölüm Sayısı: 14
Yapım Yılı: 2024
Yayın Tarihi: 12 Ekim, 2024
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi, Pazar 22:30
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

 


Merhaba, bizi Instagramda takip etmeyi unutmayın: @koredizi_askina