Dear Hyeri Konusu ve Oyuncuları

Dear Hyeri | To My Haeri | To My Harry | 나의 해리에게
Tür: Psikolojik, Romantik, Dram, Melodram
Oyuncular: Shin Hae Sun, Lee Jin Wook, Kang Hoon, Jo Hye Joo

Dear Hyeri Konusu:

Uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinden ayrılan ve erkek kardeşinin ortadan kaybolmasının ardından yaşadığı acı yüzünden dissosiyatif kişilik bozukluğu geliştiren genç kızın eski sevgilisi ile yeniden bir araya gelip, birbirlerinin yaralarını iyileştirmelerini konu almaktadır.

Oyuncuları:

Joo Eun Ho (Shin Hae Sun), park görevlisidir. 14 yıllık tecrübesi olmasına rağmen adını henüz duyuramamıştır. Son derece olumlu bir zihniyete sahiptir.

Jung Hyun Oh (Lee Jin Wook), Joo Eun Ho’nun eski kız arkadaşıdır. Ancak onun aksine şirkete girer girmez yıldız bir isim olmuştur. Eski erkek arkadaşı dışındaki  herkese karşı nazik ve cömerttir. Bu sebep ile sık sık Joo Eun Ho’la kavga eder . Uzun süren ilişkilerini sonlandırırlar ve Eun Ho’da derin yaralar kalır.

Kang Ju Yeon (Kang Hoon), model bir öğrenci ve haber spikeridir. Hayatı boyunca bekardır. Etrafı onu saf kalbi ile tanımaktadır.

Baek Hye Yeon (Jo Hye Joo), çok yönlü modern bir haber sunucusudur. Üç yıldır  Kang Ju Yeon’a olan sevgisinin kendi içinde verdiği bu mücadele artık onun sabrını zorlamaktadır.

Dear Hyeri Hakkında Bilgiler :

Yönetmen: Jung Ji Hyun, Heo Seo Won
Senarist: Han Ga Ram
Yapımcı: ENA, Genie TV
imdb: –
Bölüm Sayısı: 12
Yapım Yılı: 2024
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2024 – 29 Ekim 2024
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi, Salı 22:00
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

 


Merhaba, bizi Instagramda takip etmeyi unutmayın: @koredizi_askina