Perfect Family Konusu ve Oyuncuları

Perfect Family | 폭싹 속았수다
Tür: Gerilim, Dram
Oyuncular: Kim Buyung Chuk, Yoon Se Ah, Park Ju Hyun, Kim Young Dae, Yoon Sang Hyun, Choi Ye Bin, Lee Si Woo, Kim Do Hyun, Kim Myung Soo

Perfect Family Konusu:

Liseli bir genç kız ailesine aniden sınıf arkadaşını öldürdüğünü itiraf eder.  Mutlu bir aileye sahip olan genç kızın annesinin tepkisi farklı olur. Çünkü anne için önemli olan ‘mükemmel aile’ imajını korumaktır.

Oyuncuları :

Choi Jin Hyuk (Kim Buyung Chuk), avukattır.  Choi Sun Hee’yi evlat edinen babasıdır. Kendisini kızına adanmışdır. Hatta savcılığı bırakıp avukat olur ve kariyerini değiştirir.

Ha Eun Joo (Yoon Se Ah), tam zamanlı bir ev hanımıdır. Sun Hee’i evlat edinmiştir ve kızını korumak için her şeyi yapar.

Choi Sun Hee (Park Ju Hyun), Jin Hyuk ve Eun Joo’nun sevgili ve tek kızıdır.  Dışarıdan mükemmel görünür. Birinci olma şansını asla kaçırmaz. Başkalarına kolayca açılmayan bir karakterdir.

Park Kyung Ho (Kim Young Dae), yakışıklı ve sevimli kişiliğiyle popüler biridir. Zengin bir ailenin tek oğludur. İlk görüşte Sun Hee’ye aşık olmuştur. Ona defalarca itirafta bulunur ama her seferinde reddedilir. Sun Hee’yi tehlikeden kurtarır. Ancak sonrasında talihsiz bir şans yaşar.

Choi Hyun Min (Yoon Sang Hyun), nazik yüzü ve sesiyle insanların güvenini kazanmıştır.

Lee Soo Yeon (Choi Ye Bin), sert mizaçlı bir lise öğrencisidir. Görmezden gelinmeye dayanamaz.   Gençliğinde Soo Yeon tarafından ömür boyu sürecek bir iz bırakılmıştır.

Ji Hyun Woo (Lee Si Woo), popülerlikte ikincilikten kaçamayan ve başkalarını düşünen bir kişidir. Sun Hee’ye karşı tek taraflı bir aşk beslemektedir.

Shin Dong Ho (Kim Do Hyun), şiddet suçları biriminin dedektifidir. İnatçı bir kişiliğe sahiptir. Sıra dışı becerileri ve büyük sezgileri olan, davaları sonuna kadar takip eden biridir.

Lee Sung Woo (Kim Myung Soo), Dong Ho’nun yardımcısı ve ortak dedektifidir.

Perfect Family Hakkında Bilgiler :

Yönetmen: Yukisada İsao
Senarist:
Yapımcı: KBS2
imdb: –
Bölüm Sayısı: 12
Yapım Yılı: 2024
Yayın Tarihi: 14 Ağustos 2024
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba, Perşembe 21:50
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

 


Merhaba, bizi Instagramda takip etmeyi unutmayın: @koredizi_askina