Romance in the House Konusu ve Oyuncuları

Romance in the House |Family X Melo |  가족X멜로
Tür: Romantik, Dram, Aile, Melodram
Oyuncular: Ji Jin Hee, Kim Ji Soo, Son Naeun, Minho, Sanha

Romance in the House Konusu :

Yaşamlarında eksik bir şeylerin olduğunu hisseden bireylerin bir aile olarak bir araya gelip tam bir aşk hayal etmelerinin hikayesini anlatmaktadır.

Karakterlerleri:

Byun Moo Jin (Ji Jin Hee), 14 yıl önce işi çöktüğü için karısı Geum Ae Yeon’dan boşanır. Ama zengin bir milyarder olur ve ardından karısı ve kızının karşısına tekrar çıkar.

Geum Ae Yeon (Kim Ji Soo), Byun Moo Jin’in eski eşidir. Moo Jin’den boşandıktan sonra bir çorba restoranında küçük bir odada yaşamaya başlar. Bu zor koşullarda iki çocuğunu da büyütür.  Bunun üstesinden gelebilmesinin tek nedeni kızı Byun Mi Rae’ydir.

Byun Mi Rae (Son Naeun), Byun Moo Jin ve Geum Ae Yeon’un kızıdır. Büyük bir süpermarkette yiyecek ve içecek ekibinde pazarlamacı olarak çalışmaktadır.  Ailenin reisi rolünü sadakatle yerine getirmektedir.

Nam Tae Pyeong (Minho), eski bir ulusal tekvando oyuncusudur. Ama şu anda büyük bir süpermarkette güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Aynı zamanda J Plus Mart’ın CEO’sunun oğludur. Fakat chaebol babası olmasının kendisiyle hiçbir ilgisi olmadığını düşünür. Hayatını bağımsız bir şekilde yaşamaya başlar.

Byun Hyun Jae (Sanha), Byun Mi Rae’nin küçük kardeşidir. 23 yaşındadır.  Babası Byun Moo Jin’in dönüşünü memnuniyetle karşılayan tek aile bireyidir. Babasına karşı aşırı soğuk olan ablası Byun Mi Rae’nin aksine, ailesinin yeniden bir araya gelmesini tüm kalbiyle desteklemektedir.

Romance in the House Hakkında Bilgiler :

Yönetmen: Kim Da Ye
Senarist: Kim Yeong Woon
Yapımcı: TVING
imdb: –
Bölüm Sayısı: 12
Yapım Yılı: 2022
Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2024
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi – Pazar 22:30
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

 


Merhaba, bizi Instagramda takip etmeyi unutmayın: @koredizi_askina