Hierarchy Konusu ve Oyuncuları

Hierarchy | 하이라키
Tür: Gerilim, Romantik, Gençlik
Oyuncular: Roh Jeong Eui, Lee Chae Min,  Kim Jae Won

Hierarchy Konusu:

Sadece en iyi yüzde 0.01’inin bir araya geldiği Jooshin Lisesi’ndeki öğrencilerin aşk ve kıskançlık dolu günlerini ele almaktadır. Birbirinden farklı sırlara sahip olan  lise öğrencilerinin okula gelmesiyle beklenmedik olaylar yaşanmaya başlar.

Karakterleri: 

Jeong Jae İ (Roh Jeong Eui), J Group’un en büyük kızıdır.  Jooshin Lisesi’nin kraliçesidir.  Yumuşak bir görünüme sahiptir ama ilgi çekici bir karizması vardır. Ri An’ın kız arkadaşı olarak tanınır.

Kang Ha (Lee Chae Min), Jooshin Lisesi’nde burslu bir öğrencidir. Naif karakterli, güçlü ve parlak bir kişidir. Yaptığı işlerde oldukça kararlıdır. Jooshin Lisesi’ne geldikten sonra Kim Ri An (Kim Jae Won) ile arasında çatışmalar yaşamaya başlamıştır.

Kim Ri An (Kim Jae Won), Jooshin Group’un halefidir. Zengin bir aileden gelmektedir. Lüks yaşamı ve güzel kız arkadaşı Jung Jae Yi sayesinde her şeye sahip biri olarak görünmektedir. Okula yeni gelen Kang Ha’yı kendine rakip olarak görür. Böyleye hayatında ve okulun hiyerarşisinde çatlaklar oluşmaya başlar.

Hierarchy Hakkında Bilgiler :

Yönetmen: Bae Hyunjin
Senarist: Cho Hye Mi
Yapımcı: Netflix
imdb: –
Bölüm Sayısı: 7
Yapım Yılı: 2024
Yayın Tarihi: 7 Haziran 2024
Yayın Günleri ve Saati: Cuma
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

 


Merhaba, bizi Instagramda takip etmeyi unutmayın: @koredizi_askina