Miss Night and Day Konusu ve Oyuncuları

Miss Night and Day | She Is Different Day and Night | 낮과 밤이 다른 그녀
Tür: Romantik, Komedi, Dram
Oyuncular: Lee Jung Eun, Jung Eun Ji, Choi Jin Hyuk

Miss Night and Day Konusu:

Gündüzleri ve geceleri farklı iki hayat süren bir kadının hikayesini konu almaktadır. 50 yaşındaki bir kadının vücudunda sıkışıp kalan genç bir kadın, ikili hayatının tadını çıkarmak için kendince bazı yöntemler bulmaya çalışır.

Oyuncuları:

Im Soon (Lee Jung Eun), güneş doğduğunda stajyer olarak işe gidip gelen Lee Mi Jin’in 50 yaşındaki stajyer kişiliğidir. Olgun görünümünlüdür. ancak sahip olduğu MZ zihniyeti kendisine “çok yönlü stajyer” unvanını kazandırmıştır.

Lee Mi Jin (Jung Eun Ji), gece olduktan sonra 20’li yaşlarında  iş arayana dönüşen genç bir kızdır. Çok çeşitli yarı zamanlı işler, kamu hizmeti sınavları ve sertifikalar aracılığıyla sekiz yılını iş bulmak için harcamıştır. Ansızın bir gecede 30 yıl yaşlanır. Krizi fırsata dönüştürerek yeni görünümü ile iş aramaya koyulur.

Gye Ji Woong (Choi Jin Hyuk), narkotik soruşturma biriminde bir savcıdır. Im Soon ve Lee Mi Jin’e kapılmış bir  haldedir. Mükemmel bir öz geçmişi vardır. Karizmatik görünümü ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

Miss Night and Day  Hakkında Bilgiler :

Yönetmen: Choi Sun Min, Lee Hyeong Min
Senarist: Park Ji Ha
Yapımcı: jTBC
imdb: –
Bölüm Sayısı: 16
Yapım Yılı: 2024
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2024- 4 Ağustos 2024
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi – Pazar 22:30
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

Miss Night and Day

Romantik, Komedi, Dram

Oyuncular: Lee Jung Eun, Jung Eun Ji, Choi Jin Hyuk

KONUSU : 50 yaşındaki bir kadının vücudunda sıkışıp kalan genç bir kadın, ikili hayatının tadını çıkarmak için kendi çapında bazı yöntemler bulmaya çalışmasını ele almaktadır.


Merhaba, bizi Instagramda takip etmeyi unutmayın: @koredizi_askina