The Atypical Family Konusu ve Oyuncuları

The Atypical Family | Although I Am Not a Hero | Not A Hero | 히어로는 아닙니다만
Tür: Aksiyon, Psikolojik, Romantik, Fantastik
Oyuncular: Jang Ki Yong, Chun Woo Hee, Go Doo Shim, Kim Su Hyun, Park So Yi, Oh Man Seok

The Atypical Family Konusu:

Depresyon, uykusuzluk, bulimia ve akıllı telefon bağımlılığı gibi günümüzün sorunları nedeniyle kendi güçlerini kaybeden aile üyeleri ile karşılaşan Do Da He’nin aile bireylerinin hayatlarına dokunması ile gelişen olayları ele almaktadır.

Karakterleri:

Bok Gwi Joo (Jang Ki Yong), depresyon yüzünden psişik gücünü kaybetmiştir. İlginç kabiliyeti sayesinde geçmişte mutlu olduğu günlere dönebilmektedir. Geçmişi değiştiremez ve sadece mutluluklarına takılıp kalır. Depresyona girdikten sonra özel güçlerini de kaybetmiştir. Ama bu süreçte kendisi ve ailesi ile iletişim kuran Do Da He ile yolları kesişir. Do Da He onlarla yaşamaya başlar ve hayatlarına dokunur.

Do Da Hae (Chun Woo Hee), şüpheli bir kadındır. Depresyonda olan Bok Gwi Joo ile uykusuzluk, bulimia ve akıllı telefon bağımlılığı nedeniyle yeteneklerini kaybeden diğer aile üyeleriyle karşılaşır. ve onlarla birlikte yaşamaya başlar.

Bok Man Heum (Go Doo Shim), rüyalarında geleceği görme yeteneğine sahip bir kişidir.  Yaşadığı uyku problemleri özel gücünü kaybetmesine sebep olur. Ama  dayanıklı ve kararlı yapısı sayesinde ailenin bel kemiğidir.

Claudia Kim (Kim Su Hyun), Bok Gwi Joo’nun kız kardeşidir. Yaşadığı bulimia yüzünden uçma yeteneğini kaybetmiştir.  Ön görülemez bir karaktere sahiptir.

Bok Yi Na (Park So Yi), Bok Gwi Joo’nun  kızıdır. Sempatik ve sevimlidir. Henüz özel güçleri  açığa çıkmamıştır.

Eom Soon Ku (Oh Man Seok), şefkatli bir babadır ve ailesine özenle bakmaktadır. Ayrıca tüm ailede özel güçlere sahip olmayan tek kişidir.

The Atypical Family Hakkında Bilgiler :

Yönetmen: Jo Hyun Taek
Senarist: Joo Hwa Mi
Yapımcı: Netflix, JTBC 
imdb: –
Bölüm Sayısı: 12
Yapım Yılı: 2024
Yayın Tarihi: 4 Mayıs 2024 – 9 Haziran 2024
Yayın Günleri ve Saati: Cumartesi, Pazar 22:30
Dili: Korece
Ülke: Güney Kore

 

 


Merhaba, bizi Instagramda takip etmeyi unutmayın: @koredizi_askina